IOANA a plecat...

Iți mulțumim pentru TOT!

   Noi, prietenii tai.

Pentru ultimele noutati click aici!

Congres Extraordinar AEDE
Le Prix Nobel de la Paix
Comitetul Executiv AEDER
Raportul activității AEDER de la congresul I
Reprezentanți județeni AEDER


 

Dragi colegi, membrii ai Secțiunii Române a AEDE - AEDER

 

Asociația noastră are deosebita onoare de a răspunde afirmativ, invitației adresate de către Institutul de Științe ale Educației și de a deveniparteneri, în promovarea  anchetei europene despre implementarea competenţelor cheie, coordonată de rețeaua KeyCoNet (Key Competence Network on School Education) - o reţea europeană care activează în domeniul politicilor privind implementarea competenţelor cheie, ca parte a Programului Învăţare Permanentă al Comisiei Europene.

Va rugăm să lecturați cu atenție scrisoarea primită de AEDER, din partea Echipei KeyCoNet, să accesați și să completați setul de chestionare.

 

Stimată doamnă Președinte AEDER profesor dr. Ioana Jurca,

Institutul de Științe ale Educației are onoarea de a vă informa despre lansarea unei anchete europene despre implementarea competenţelor cheie, coordonată de rețeaua KeyCoNet (Key Competence Network on School Education) - o reţea europeană care activează în domeniul politicilor privind implementarea competenţelor cheie, ca parte a Programului Învăţare Permanentă al Comisiei Europene.

Ancheta constă în aplicarea unui set de chestionare online adresate profesorilor, directorilor, părinţilor și elevilor, precum și altor factori implicaţi și interesaţi de educaţie, care sunt dornici să își exprime opinia referitoare la predarea și învăţarea în școală a competenţelor pentru secolul XXI.

În acest context, Institutul de Științe ale Educației vă adresează invitaţia de a deveni partenerii săi în promovarea acestei anchete prin intermediul websiteului instituției pe care o reprezentați.

Mai multe informații despre această anchetă regăsiți în cele două documente atașate: Invitația la parteneriat în promovarea anchetei europene privind implementarea competențelor cheie și Textul de postat pe websiteul dumneavoastră instituțional care permite accesarea chestionarului.

Cu mulțumiri pentru sprijin in acest demers de promovare a chestionarelor online,

Echipa KeyCoNet

Institutul de Științe ale Educației

http://www.ise.ro/participa-la-ancheta-europeana-privind-competentele-pentru-secolul-xxi

Chestionar Online.doc
INVITATIE LA COMPLETAREA ONLINE A CHESTIONARULUI KEYCONET.docarhiva stiri

Fondată în 8 iulie 1956 la Paris, asociaţia işi propune să grupeze toţi profesorii şi pe cei care lucrează în domeniul educaţiei care doresc să contribuie în mod hotărât la instituirea unei uniuni politice a Europei cu caracter federal. Ea se adresează tuturor nivelelor şi tuturor formelor de învăţământ.

mai mult>>